ExOpi YDELSER


Klik her

Få adgang til IT-specialister
Vi tilpasser ydelser til vores kunders behov
Kontakt os for at høre mere

IT-konsulenter

Vi finder det rette match mellem jer, jeres opgaver og vores IT-specialister.  ExOpi Consulting ansætter neurodivergente og neurotypiske IT-talenter og opbygger deres profil til at være skarpe IT-specialister. Det sker gennem forskellige karrierespor, dialog, personlighedsudvikling og faglige kurser.

Vi arbejder med konsulenter indenfor forskellige fagområder som: Kvalitetssikring, digitalisering, databaseudvikling, datamigrering, Business intelligence i Power BI, DevOps, dygtige frontend, backend og fullstack udviklere. Vi tilbyder også diversitetskonsulenter.

IT-specialisterne er ansat hos ExOpi Consulting og når du ansætter en konsulent, får du samtidig mulighed for at arbejde med diversitet og inklusion og skabe værdi på nye måder i din virksomhed.


Diversitetskonsulent

Vi tilbyder diversitetskonsulenter, der har mange års erfaring som ledere og arbejdet med Diversitet og Inklusion. Diversitetskonsulenter, der som coaches og sparringspartnere har erfaring med at arbejde i feltet med neurodivergente, ledere og medarbejdere. I kan også bruge en Diversitetskonsulent til at komme i gang med at arbejde strategisk og målrettet med jeres CSR politik og D&I strategi. Diversitetskonsulenten følger også vores IT-specialister. Det giver jeres ledere og medarbejdere mulighed for coaching og sparring, hvis I f.eks. arbejder med neurodivergente og/eller neurodiverse teams. Ønsker I at arbejde med neurodiverse teams har vi også en model for det, så I får implementeret jeres strategi i organisationen. Få ledere og medarbejdere med på D&I rejsen og skab større værdi i jeres virksomhed.

D&I Talks

Gennem vores D&I talks får I mulighed for at få indsigt og viden om neurodiversitet. Oplæg med introduktion til begreber og dialog gennem konkrete cases. Vi tager 1:1 møder eller sessioner, hvis du som leder, medarbejder eller privatperson har spørgsmål og/eller udfordringer, som du ønsker sparring til. Vi tilbyder foredrag og oplæg om D&I.


D&I program

Vores ledelsesprogram kan skræddersyes til jeres virksomhed og behov. Det er ikke blot et værktøj, det er en strategi og et fastholdelsesinitiativ, integreret som en vigtig del af vores konsulentmodel. Vi tager dig med på en rejse, hvor mangfoldighed ikke kun ses som et ideal, men som en nøglefaktor for at fremtidssikre jeres virksomheds succes. Se mere under D&I program


Coaching & Sparring

Vi tilbyder 1:1 coaching og sparring til både ledere, medarbejdere og privatpersoner. Det kan være dig, der som leder har brug for en sparringspartner eller coaching i forhold til konkrete sager. Det kan være dig, der enten er i arbejde eller uden arbejde, som er udfordret af den ene eller anden årsag og har brug for sparring til at finde den videre vej. Måske er du bare nysgerrig og har lyst til at vide mere. Det kan også være dig, der er forældre til et ungt eller voksent menneske, som er eller har været udfordret. Vi tilbyder enkeltstående coaching timer eller forløb.