Hvem er ExOpi?

Vores historie er formet af mange års erfaring indenfor ledelse, det private og offentlige. Vi besidder ekspertise inden for teknologi, IT, kultur, teater, psykologiske og sociale forhold, samt neurodiversitet og D&I. Disse kompetencer udgør sammen med autentiske cases fra ”det virkelige liv” kernen i ExOpi. Sammen med vilje, mod, opbakning og et stort ønske om at gøre en forskel er disse elementer grundlaget for vores virksomhed.

Vi har skabt en passion, en forpligtelse og en unik vision.

Med ExOpi tror vi på, at vi sammen med vores talenter vil gå ud over forventningerne og skabe meningsfulde forandringer.

Vores historie er fortællingen om, hvordan erfaring og dedikation kan forme ikke kun en virksomhed, men også en mission.

Vores vision

At skabe bæredygtig værdi for enkeltpersoner, virksomheder og samfund ved proaktivt at fremme diversitet og inklusion. Vi forpligter os til at give mennesker udenfor arbejdsmarkedet nye muligheder. Vi bidrager med en meningsfuld platform, der medvirker til at skabe miljøer, hvor mangfoldighed trives, og unikke perspektiver bidrager til fælles succes og en berigende samfundsudvikling.

På hver opgave, og for hver eneste kunde og kandidat, er det vores mål at aflæse behov og bidrage med de kompetencer, der giver mening og skaber værdi.

Vores virksomhed består af ExOpi Talent Academy for kandidater, der har talent og interesse indenfor Tech-området. ExOpi Consulting med neurodiverse talenter, der er klar til at hjælpe jeres virksomhed med at få løst konkrete opgaver indenfor Tech-området. ExOpi D&I programmet, der består af ydelser som Awarenes talks, inspiration til, hvordan I kan komme i gang med at arbejde med D&I. Ledelsesprogrammer, sparring og coaching. D&I arrangementer og hjælp til at gøre jeres D&I strategi til virkelighed. Med det formål at skabe indsigt og styrke forståelsen af arbejdet med neurodiversitet (mere information), medarbejdere og teams. 

Vores tilgang

Hos ExOpi prioriterer vi, at vores leverancer er kendetegnet ved ordentlighed og ærlighed.

Vi går ikke på kompromis med vores leverancer. Vores kunder skal opleve, at de får høj faglighed og kvalitet. Vi stræber efter at skabe maksimal værdi for alle parter. Vi værdsætter vores relationer og samarbejdspartnere, er til stede og udviser respekt og forståelse for dem vi samarbejder med. Da ingen virksomheder eller mennesker er ens, tilpasser vi gerne vores forløb efter individuelle behov. Vi udvikler vores arbejdsmetoder ved at betragte processer fra nye vinkler, fremme interaktion og opnå ny viden. 

Vores fokus på kundeoplevelsen og det enkelte menneske er centralt i den måde, vi arbejder på. Det opretholdes gennem løbende dialog, evalueringer og kvalitetsmål. Vores kunder, talenter og den bro vi bygger mellem mennesker og virksomheder, udgør en integreret del af vores arbejdsmetode. Vi stræber efter at overgå forventningerne og skabe maksimal værdi for mennesker, virksomheder og samfund.

Vores værdier

Mangfoldighed og Inklusion: Vi prioriterer, og fremhæver værdien af mangfoldighed og inklusion i alle aspekter. Vi søger aktivt efter talenter med forskellige kompetencer og baggrunde, herunder neurodiversitet, og arbejder for at skabe en arbejdskultur, der værdsætter forskellighed, internt såvel som eksternt.

Innovation og Bæredygtighed: Vi lægger vægt på innovation og bæredygtighed som centrale elementer i vores forretningsmodel. Vi stræber efter at udvikle og implementere innovative løsninger, der gør det muligt for vores forretning at vækste og medarbejdere at trives, samtidig med, at vi skaber en positiv indvirkning på samfundet.

Skabende Livskvalitet gennem Strategisk Samfundsintegrering: Vi er dedikerede til at levere værdi til mennesker, virksomheder og samfundet ved at bringe mangfoldige og unikke talenter i arbejde. Gennem vores strategiske samfundsintegrering skaber vi ikke kun en arbejdskraftressource, men forbedrer også livskvaliteten for de mennesker, vi hjælper med at finde beskæftigelse. Denne tilgang gavner enkeltpersoner og virksomheder samtidig med, at det styrker samfundet som helhed. Vi er ikke blot en kilde til talent, men også en kilde til forretningsværdi og menneskelig udvikling.