D&I PROGRAM

"If one is truly to succeed in leading a person to a Specific place, One must first and Foremost take care to find him where he is and Begin There"

- Søren Kierkegaard

D&I program

Har du overvejet at løfte din virksomhed til nye højder ved at omfavne mangfoldighed og inklusion på arbejdspladsen? Vores D&I program er designet til at skabe større indsigt og viden om neurodiversitet, arbejdet med neurodiverse teams og den positive effekt du kan opnå i din virksomhed. Vi starter gerne med en Awarenes talk, hvor I kan høre mere om ledelse og arbejdet med neurodivergente, neurotypiske og neurodiversitet.

Vil du være med til at skabe en arbejdsplads, der ikke kun trives med mangfoldighed, men også ser det som en aktiv fordel? Kontakt os for at starte rejsen mod en mere inkluderende og succesrig fremtid for din virksomhed.

Vi kan medvirke til at sikre, at diversitetsstrategien også bliver implementeret i virksomheden. Gennem vores ledelsesprogram arbejder vi med neurodiversitet og on-boarding af neurodivergente og neurotypiske medarbejdere. Gennem arbejdet med neurodiversitet kan I tiltrække nye talenter og samtidig styrke den sociale kapital i virksomheden.

ExOpi´s Diversitet og Inklusions program